Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Верховна рада України

За матеріалами управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Донецькій області розпочато 6 кримінальних проваджень

Переглядів: 1038

За січень-серпень 2016 року за матеріалами управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Донецькій області прокуратурою Донецької області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато 6 кримінальних проваджень про вчинення кримінальних правопорушень, відповідальність за які передбачена ст. 191, ст. 364, ст. 365, ст. 366 та ст. 368 КК України.
В т.ч. за  матеріалами УВБ ГУ ДФС у Донецькій області  розпочато три кримінальних провадження відносно посадових осіб територіальних органів ДФС за фактами внесення до офіційних документів недостовірних відомостей про нарахування та виплату заробітної плати працівникам ДПІ, які фактично на робочому місці в період 2014-2015 р.р. були відсутні, свої функціональні обов’язки не виконували, а постійно мешкали на тимчасово непідконтрольній Україні території, де органи державної влади тимчасово не виконують свої функції, що призвело до нанесення збитків державі.
Крім того, відносно службових осіб органів Державної фіскальної служби регіону проведено 50 службових перевірок та 4 службові розслідування. У 6 випадках інформація знайшла своє повне або часткове підтвердження. За їх результатами 8 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
З метою запобігання корупції, забезпечення законних прав та інтересів громадян і юридичних осіб, усунення причин та умов, що їй сприяють, своєчасного реагування на проблемні питання, управлінням внутрішньої безпеки проведено 581 профілактичний захід, бесіди, лекції.
Винесено 6 офіційних застережень посадовим особам про неприпустимість дій або бездіяльність, які можуть призвести до корупційних та інших правопорушень.