Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 2 користувача та 89 гостей.

Презедент України

Захід з представниками ФАО!

Переглядів: 1403
02.03.2020 - 10:22

11 березня 2020 року о 14.00 годині у Бахмутській міській раді (м.Бахмут, вул.Миру, 44) відбудеться інформаційна зустріч з представниками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

На заході буде надана інформаційна та консультаційна підтримка виробникам сільськогосподарської продукції та продуктів харчування, які прийматимуть участь у конкурсі грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро-, малих та середніх підприємств Донецької, Луганської областей.

Слід зазначити, що ФАО надає додаткову інформаційну та консультаційну підтримку учасникам грантового конкурсу, які реалізовуватимуть свої бізнес-проєкти по напрямках:

  • Зернові та олійні культури;
  • Молочні продукти та яловичина;
  • Домашня птиця та яйця.

Максимальна сума одного гранту: до 6500 євро в гривневому еквіваленті. Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану у розмірі не менше 25 % від вартості проєкту (у грошовій чи іншій формі).

При поданні бізнес-плану претендент може займатись агровиробництвом як особисте селянське господарство, але після визначення його переможцем конкурсу для отримання гранту зобов’язаний юридично оформити свою підприємницьку діяльність.

Бахмутська міська рада запрошує прийняти участь 11 березня 2020 року у заході для отримання детальної інформації про грантовий конкурс.

Просимо до 05 березня 2020 року попередньо зареєструватись зручним для Вас способом:

  • за телефоном (0627)44-03-95;
  • електронною поштою на адресу: terroz@ukr.net направити наступну інформацію з поміткою «11 березня ФАО»: ПІБ(повністю), контактний телефон та адреса електронної пошти, назву населеного пункту, для юридичних осіб назву підприємства/господарства;
  • у відділі територіального розвитку Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради, вул. Миру, 44, кабінет 303.