Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ «Реконструкція будівлі дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка», розташованого за адресою: Донецька область, м. Бахмут, вул. Чайковського, 99»

Переглядів: 886
20.06.2019 - 14:59

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

«Коригування проектно-кошторисної документації, поставка обладнання та матеріалів, виконання всього комплексу робіт з капітального ремонту фасаду, віконних та дверних прорізів, покриття покрівлі  та двоскатного даху будівлі дошкільного навчального закладу  № 40 «Посмішка» за адресою:  Україна, Донецька область, м. Бахмут, вул. Чайковського, 99»»

Управління освіти Бахмутської міської ради,  надалі – «Замовник», має намір використати частину коштів кредиту і гранту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на оплату Реконструкції будівлі дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка», розташованого за адресою: Донецька область,  м. Бахмут, вул. Чайковського, 99

Замовник запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для отримання контракту, що фінансуватиметься коштами кредиту та гранту, націленого на придбання:

  • Лот 1: Фінансовані кредитом устаткування та матеріали на такі заходи: заміна зовнішніх вікон та дверей, утеплення перекриття останнього поверху, встановлення індивідуального теплового пункту. Фінансовані кредитом пов’язані з цим роботи: коригування проектно-кошторисної документації з проходженням експертизи та проведенням авторського нагляду, виконання всього комплексу монтажних та демонтажних робіт по даному тендеру, включаючи утилізацію та вивіз демонтованих матеріалів згідно природоохоронних вимог.
  • Лот 2: Фінансоване грантом устаткування та матеріали на такі заходи: утеплення фасаду та цоколю, улаштування вимощення, капітальний ремонт двоскатного даху.

Тендери запрошуються для обох лотів: тендери тільки для одного із лотів будуть відхилені. Ціна кожного лоту має бути надана окремо. Устаткування, що буде поставлятися за Лотом 2, буде звільнене від податків.

Щоби бути кваліфікованим для присудження контракту, Учасники тендеру повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:

  • Учасник тендеру має фінансовий, технічний та виробничий потенціал та потужності, необхідні для виконання Контракту, а також середньорічний дохід Учасника протягом попередніх трьох років має бути щонайменше у  2 рази більшим від ціни його тендерної пропозиції. У разі подання тендеру СПКА, лідируючий партнер повинен задовольняти цій вимозі щонайменше на 50%;
    • Учасник тендеру успішно постачав подібні устаткування та роботи іншим замовникам, і виконав, принаймні, п’ять(5) подібних контрактів за останні п’ять років;
    • Учасник тендеру або його агент зможуть виконати взяті на себе гарантійні зобов'язання;
    • Учасник тендеру не є банкрутом і проти нього не відкриті провадження щодо неплатоспроможності або банкрутства відповідно до чинного законодавства;
    • у випадках, коли Учасник тендеру пропонує свої послуги з постачання Устаткування, які він не виготовляє, Учасник повинен засвідчити, що він отримав всі необхідні повноваження від Виробника на постачання Устаткування у країні Замовника;

При підготовці тендерної пропозиції, Учасник тендеру має врахувати, що роботи по контракту орієнтовно розпочнуться в жовтні 2019 року та триватимуть до жовтня 2020 року.

У разі запиту відповідного Учасника тендеру тендерні документи будуть йому направлені безоплатно електронною поштою у формі PDF файлів. Якщо буде заявка на отримання паперових документів, то вони будуть надаватися Замовником відповідному Учаснику тендеру на умовах, що узгоджуються ними окремо.

Всі тендери мають подаватись із забезпеченням тендеру у формі декларації про гарантування пропозиції, форма якої міститься у тендерних документах. Метою тендерного забезпечення є гарантування того, що Учасники тендеру будуть відноситись серйозно до їх участі в тендері.

Переможний учасник тендеру має надати гарантію виконання від авторитетного банку, що є прийнятним для НЕФКО.

Тендери повинні бути надіслані за адресою, вказаною нижче, до 10:00 години 05.08.2019 року, після чого вони будуть відкриті в присутності тих представників Учасників тендеру, які виявлять бажання бути присутніми при відкритті.

Перед-тендерна зустріч для Учасників тендеру із представниками Замовника для відвідання проектних об’єктів та обговорення технічних та процедурних питань відбудеться о 12:00 годині 12.07.2019 року,  за адресою: Україна, 84500, Донецька область, м. Бахмут, вул. Горбатова, 42.

Потенційні Учасники тендерів можуть отримати додаткову інформацію, а також ознайомитися та отримати тендерну документацію за адресою:

Таранник Алла Панасівна – заступник начальника Управління освіти Бахмутської міської ради.

Україна, 84500, Донецька область, м. Бахмут, вул. Горбатова, 42

Тел.: (06274)4-15-51, 4-15-36, Факс: (06274) 4-15-51

tender@osvita.bahmutrada.gov.ua