Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Оголошується конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Бахмуті

Переглядів: 1258
10.08.2018 - 09:02

Перевізникам, які здійснюють послуги з перевезення пасажирів!

Оголошується  конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування  у  м. Бахмуті

28.02.2018 у газеті «Вперед» № 9 (18864) було оголошено про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Бахмут.

На виконання рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 № 6/107-2019 Про розгляд електронної петиції «Відкриття автобусного маршруту між новим ринком, вулицею Маріупольською і центральною частиною міста у зв’язку зі збільшенням населення» Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради запрошує Перевізників для укладення тимчасового договору (терміном 3 місяця) з метою вивчення пасажиропотоку на новому автобусному маршруті.

Маршрут руху здійснюється з автобусної зупинки «Приміська автостанція» по наступним вулицям -  вул. Незалежності (зупинка «вул. Незалежності») – вул. Горбатова (зупинки «Стадіон Металург»; «Оптика»; «Вокзал») – вул. Чайковського (зупинка «Магазин «Гудвін») – вул. Захисників України (зупинка «вул. Чайковського») – вул. Леваневського (зупинка вул. Леваневського») – вул. Ювілейна (зупинки «Ринок»; «вул. Ювілейна») – вул. Польова (зупинка «Сквер воїнів інтернаціоналістів») – пров. 1-й Пушкіна (зупинки «Міськгаз»; «вул. Залізнична») – вул. Космонавтів – вул. Широка (зупинка «вул. Широка») –  вул. Маріупольська (зупинка «Кожвендиспансер») – вул. Незалежності (зупинка «ОШ №5»).

1. У конкурсі на визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виносять на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси відповідного класу, відповідають вимогам, викладеним у статті 34  Закону України "Про автомобільний транспорт".

2.  До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які:

  • визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи ліквідацію як суб’єкта господарювання;
  • подали до участі в конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію;
  • не відповідають вимогам статті 34 Закону України "Про автомобільний транспорт".
  • передбачають використовування на маршрутах автобуси, переобладнані з вантажних транспортних засобів.

3. Для участі у Конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт Конкурсу у конверті № 2 - заяву за формою, у конверті № 1 - документи:

  • нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (подається в одному примірнику, якщо перевізник претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);
  • перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
  • копії ліцензійних карток на кожний транспортний засіб, який пропонується до використання на автобусному маршруті;
  • копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
  • копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умов проведення санації);
  • перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
  • анкету відповідно до пункту 32 Порядку затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 № 1081,
  • копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого(сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останні повні два квартали.
  • довідку про відповідність технічного стану автобусів претендента умовам перевезень, видану Управлінням патрульної поліції Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.
  • інформацію щодо діяльності перевізника претендента від територіального Управління Укртрансбезпеки відповідно до повноважень зазначеного органу.

4. Плата за участь у конкурсі не вноситься.

Термін подачі документів для участі у конкурсі не обмежено.

Видача бланків, одержання необхідної інформації щодо об’єкту конкурсу та прийом документів здійснюється у робочі дні за адресою: 84500, м. Бахмут,  вул. Миру 44, кабінет № 512 з 9.00. до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00). Телефон для довідок: (0627) 44-60-76; e-mail: artorgh@gmail.com.