Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 86 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об'єкту приватизації права комунальної власності територіальної громади міста Бахмута у 2018 році

Переглядів: 707
07.02.2018 - 07:09

Управління муніципального розвитку оголошує конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об'єкту приватизації права комунальної власності територіальної громади міста Бахмута у 2018 році:

Найменування об’єкта приватизації

Адреса

1.       

Нежитлове  приміщення, загальною площею   53,9  кв.м

м. Бахмут, вул. Б.Горбатова, 39

2.       

Нежитлове  приміщення, загальною площею 103,1 кв.м.

м. Бахмут, вул.Гаршина, 59

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості продажу вищезазначених об’єктів приватизації.

Конкурсний відбір буде здійснюватися на підставі Положення  про порядок приватизації та відчуження об’єктів права комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, затвердженого рішенням  Артемівської міської ради від 26.03.2014 №6/49-960 та наказу ФДМУ від 31.12.2015 №2075.

Для участі у конкурсі претенденти подають конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтверджуючих документів, а саме: заяву на участь у конкурсі; копію установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; копію сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформацію про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна  пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (визначити в календарних днях).

Оплата послуг оцінювача здійснюється покупцем об’єкта  в місячний термін після нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу об'єкта приватизації.

Конкурс відбудеться 21.02.2018 в к.201 адмінбудівлі Бахмутської міської ради (час  проведення конкурсу буде  повідомлено додатково кожному учаснику).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Останній день прийому  документів  на конкурс  18.02.2018 до 16.00.

Заява та конкурсна документація приймається за адресою: 84500, Україна, Донецька обл., м. Бахмут, вул. Миру, 44, кімн. 524, тел: 440439.